Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

ZIEGLER HELLAS S.A.

Η εταιρεία μας ZIEGLER HELLAS AE, θυγατρική του group ZIEGLER, δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών (οδικές, αεροπορικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές) και στα logistics.

Η ZIEGLER HELLAS AE μέσω του παγκόσμιου δικτύου της ειδικεύεται και σε 2 επιπλέον τμήματα:

  • Τμήμα για μεταφορά φαρμάκων με ελεγχόμενη θερμοκρασία βάση των κανόνων GDP
  • Τμήμα για μεταφορά εκθέσεων

Το group ZIEGLER ιδρύθηκε το 1908 από τον A.J.Ziegler και αποτελεί σήμερα έναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ομίλους διεθνών μεταφορών και logistics σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Με έδρα τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, έχει ένα δίκτυο 200 υποκαταστημάτων στην Ευρώπη, αποθηκευτικούς χώρους έκτασης πάνω από 900.000 τμ. και άνω των 4.500 υπαλλήλους. Επίσης, εταιρείες με διαφορετική επωνυμία υπάγονται στο group ZIEGLER, μία εκ των οποίων είναι και η Simba Logistics China που προσφάτως μετονομάστηκε σε Ziegler China με παρουσία σε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια της Κίνας.  Το παγκόσμιο δίκτυο του ομίλου συμπληρώνεται με ισχυρούς αποκλειστικούς αντιπροσώπους.

Βασισμένη στην πείρα, τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του δικτύου της η ZIEGLER HELLAS AE προσφέρει στους πελάτες της ευελιξία, customer care και ανταγωνιστικές λύσεις με στόχο τη βελτιωμένη διαχείριση των αγαθών με τη λιγότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση. Χρησιμοποιώντας υψηλά τεχνολογικά standards σε όλα τα στάδια της αλυσίδας μεταφορά-logistics καθώς και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της και εγγυάται την ταχύτητα και την αξιοπιστία στη μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο και τις υπηρεσίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το site μας www.zieglergroup.com .

Πελάτες